Badminton

Badminton er for dig, der kan lide fart. Spillet er verdens hurtigste med den højest målte hastighed i et smash på 493 km/t – og så er det endda også en af de mest simple sportsgrene at gå til.

Du skal blot hoppe i tøjet og snuppe din ketcher – så er du klar. Det kræver ikke store armmuskler at slå hårdt til bolden.

Badminton kræver til gengæld hurtighed, eksplosiv styrke, taktisk snilde samt teknisk kunnen – og spillet bliver aldrig ensformigt.
I år tilbyder vi følgende træning for børn og unge fra 7 år og opefter.

Hvilket hold skal jeg spille på?
U09 spillere må ikke den 31. december være fyldt 9 år
U11 spillere må ikke den 31. december være fyldt 11 år
U15 spillere må ikke den 31. december være fyldt 15 år

Hvis du er 10 år og alle dine venner fra klassen er 11 år, så finder vi også ud af det. Hvis du er 15 år eller måske allerede 16 år, så finder vi også ud af det.

Praktiske oplysninger

Vi starter sæsonen mandag den 7. september 2020 og har sidste træning mandag den 29. marts 2021.
Ungdomsspillerne træner ikke i efterårsferien, juleferien og vinterferien. Der kan forekomme enkelte aflysninger i sæsonen pga. andre aktiviteter i hallen.

Vil jeg kunne lide badminton?
Kom op i hallen og vær med på holdet i en times tid. Det er gratis, og så kan du altid se, om det er noget for dig.

Hvad skal jeg have med?

Ikke så meget. Blot et par shorts, en t-shirt og et par indendørssko – uden sorte såler. Har du ikke din egen ketcher, kan du låne en i klubben de første gange. Bolde skal du ikke medbringe.

Vil der også være stævner?

Alle spillere får mulighed for at deltage i stævner mindst to gange i løbet af sæsonen.
Træneren vil hjælpe dig med at vælge det stævne, du niveaumæssigt passer til, så du er sikker på at få en god oplevelse.

Ønsker du yderligere information, er du mere end velkommen til at kontakte os her

HUSK du skal betale Foreningskontingent inden du kan tilmelde dig til holdene. Se mere her: www.daugaardidraet.dk/foreningskontingent/

Daugård Idræt