I Ørum Daugård Multicenter er der højt til loftet og plads til både idræt og til arrangementer, som kræver store armbevægelser. Huset er et moderne og aktivt Multihus, hvor omdrejningspunkterne er sport og kultur, møder, seminarer, konferencer, fester og socialt liv. Og hvor de fleksible lokaler giver næsten uanede muligheder. Huset består af en boldhal, en Multihal med scene og springgrav, samt et motionscenter i ny indrettede lokaler, nye maskiner og en flok top motiverede frivillige instruktører, der hjælper lige præcis dig med at tilrettelægge og guide din træning, 21 spinningcykler som bruges flittigt på de hold, som løbende oprettes – se mere hjemmesiden www.daugaardidraet.dk under motion.

Har du en god idé til et arrangement, en koncert eller lign., og kunne du tænke dig at dele den med resten af byen? Det lyder måske lidt uoverskueligt, men vi kan hjælpes ad! Hvis du har ideen eller kontakten, så er du meget velkommen til at kontakte Connie, som sammen med hallens bestyrelse gerne er behjælpelige med støtte og rådgivning. I hallen er der mulighed for både store arrangementer som koncerter, messer og udstillinger, men det kan også sagtens være et hyggeligt arrangement i mødelokalet med fx øl-, vin- eller whiskysmagning eller et spændende foredrag.

Mad skal smage godt i munden
Multicafeen prioriterer mad og vin højt, og derfor lægger vi vægt på, at maden er lavet med kærlighed og gode råvarer, og heldigvis er der mange, som har bemærket Kim’s store passion for netop gode råvarer, og især godt kød, og netop fordi vi lægger så stor vægt på maden, tager vi også meget gerne en snak med jer om jeres tanker og ideer, så jeres arrangement bliver lige, som I gerne vil have det – uanset om festen holdes her i huset eller leveres ud af huset, og uanset om det er til et mindre selskab eller til mange – vores rekord hedder indtil videre 800 couverter ud af huset, måske kan den slås?

Holder du eller dit firma møder og konferencer? Måske drømmer I om, at kunne inviterer en fantastisk foredragsholder? Vi har rigtige gode faciliteter til rimelig priser, og uanset om dit møde er stort eller lille, har vi mødepakker, som kan tilpasses behov og forventninger. Vi stiller altid LCD projektor og trådløst netværk gratis til rådighed, så et besøg i Ørum Daugård Multicenter er også forretningsmæssigt en rigtig god ide.
Vi glæder os til også at danne rammen om dit arrangement.
Venlig hilsen
Kim & Connie

Telf. 75895986
Mail connie@multicenter8721.dk

Link til vedtægter