Simulator Cykel

Vil du prøve kræfter med Alpe d`Huez, Mont Ventoux, Kiddesvej i Vejle eller andre kendte cykelruter rundt omkring i Verden, så book en tid på en af de simulator cykler vi har i Ørum Daugård Motion.

Nogle af ruterne tager mere end 1 time at gennemføre, hvorfor du skal huske at booke flere timer efter hinanden, hvis du ønsker at køre disse og gennemføre dem.

I Ørum Daugård Motion har vi 2 stk. Virtu Pro cykler. Begge cykler står i Fitness rummet.

Medbring gerne eget håndklæde og cykelhansker.

Første gang du bruger cyklerne, skal du oprette dig som bruger.

Dette sker nemt og intuitivt oppe ved cyklerne på trykskærmene.

Du skal også opgive få data om dig selv. Dette for at gøre det så realistisk som muligt i simulatoren. Jo flere data du indtaster jo mere præcist og naturtro bliver det.

Efterfølgende gange skal du blot logge dig ind med din egen bruger og så har den alle dine data. Din historik bliver også gemt, så du kan følge dine tider på de enkelte ruter, samt din udvikling over tid.

Det er “look” og “SPD” pedaler der er på cyklerne, så det er de klamper du skal have på dine cyklesko. Men vi har også “bøjler” som kan sættes på, så du kan cykle i dine kondisko de første par gange. Men vi anbefaler, at du bruger cykelsko.

Såfremt du vil have din puls vist på skærmen, så er det polar, at cyklerne er udstyret med, hvorfor du skal have en pulsmåler som er kompatibel med dette.

Du SKAL booke cyklen for, at være sikker på, at den er ledige til dig når du kommer. Bookede tider har ALTID “første ret” i forhold til andre bruger.

Når du forlader cyklen skal den være rengjort/sprittet af og gulvet skal være tørret af for sved. Cyklen skal stå helt ren og klar til næste bruger når dennes time starter. Derfor er det anbefalet, at du stopper din træning ca. 5 min. før din tid stopper, således du kan nå at rengøre cykel og gulv inden næste bruger skal starte.

Bemærk:

Du kan kun booke tider 45 dage frem og du kan kun have 8 aktive bookninger ad gangen.

Dette er ikke for at genere dig som medlem, men for at sikre, at alle medlemmer har mulighed for at få en tid og at der er et naturligt flow i tiderne/bookningerne.

Klik her for at booke en simulatorcykel.

Overblik: Liste med alle bookinger.